Padel

28 maart van 16.30 tot 18.00 uur Padel Clinic onder leiding van een professionele trainer in Haarlem (voor beginners én gevorderden).

Onder leiding van een ervaren trainer, kun je 1,5 uur kennis maken met padel. Tijdens de clinic wordt uitleg gegeven over de spelregels en de techniek.

Heb je al eens padel gespeeld? 
Dan is er ook een ‘gevorderden’ groep en krijg je handige tips en tricks om je spel te verbeteren.

Ervaring met padel is niet vereist. Wel is het prettig om sportieve kleding en sportschoenen te dragen en een bidon mee te nemen.

Wij zorgen voor rackets, ballen en we sluiten in spelvorm de clinic af. Je kunt gebruik maken van de kleedkamers en de doucheruimtes.

Na afloop praten we aan de bar na met een drankje en een borrelhapje.

Aanmelden

Meld je vóór 18 maart aan via dit formulier.

Locatie is WePadel (ook gratis parkeren)

Prijs voor leden is 15 euro p.p. (professionele padel trainer en 1,5 uur baanhuur en incl. huur rackets en ballen). Niet-leden betalen 23,75 p.p.

Padel is een toegankelijke sport voor jong en oud, wordt gespeeld in een kooi, op een klein tennisveld met glazen wanden. Het is een mix van tennis en squash. Het racket heeft geen snaren en dat zorgt ervoor dat de bal makkelijk de andere kant van het net bereikt. Je speelt als beginner al snel een rally.
Het is de snelst groeiende sport van Nederland. Deze sport slaat aan bij een breed publiek met name vanwege het sociale, temperamentvolle karakter en een hoog “fungehalte” van padel. Doe mee en ervaar zelf wat je van deze sport vindt! En wellicht is een van je collega’s wel een toekomstig padelmaatje om in de zomer vaker een potje mee te gaan padellen.
 

Padel