Vakantiegelegenheden

De Commissie Vakantiegelegenheden beheert en verhuurt mooie en fraai gelegen vakantiehuisjes, verspreid over Nederland.

Leden van PV Kontakt krijgen een korting van 10% op de huurprijzen met een maximum van € 35,00 per boeking. De korting geldt voor de verhuurprijs zoals genoemd in de prijslijst (deze is inclusief gas, water en licht) maar niet voor de verplichte eindschoonmaak en de toeristenbelasting in de huisjes in Ewijk, Hargen en Klimmen.

De vakantiehuisjes zijn het hele jaar te huur.

De wisseldag voor alle huisjes is vrijdag.

Wij verwijzen je naar de prijslijst/verhuurde periodes met daarin aangegeven welke huisjes reeds zijn verhuurd en welke nog vrij zijn. Alle periodes die met “rood” zijn aangegeven zijn niet (meer) beschikbaar.

De huur geldt in beginsel voor hele weken. De huur van een gedeelte van een week of weekeinde kan pas drie weken van tevoren worden toegezegd (en alleen buiten het hoogseizoen)

De huurprijzen voor een gedeelte van een week of een weekeinde worden op basis van een dagprijs berekend die hoger ligt dan de dagprijs per week.

Voor inschrijving dien je gebruik te maken van het inschrijfformulier waarbij je door ondertekening aangeeft dat je bekend met de verhuur- en annuleringsvoorwaarden.

Onderaan deze pagina staan links waarmee je  de brochure, het inschrijfformulier met de toelichting daarop, en de actuele prijslijst kunt downloaden.

Overzicht vakantiegelegenheden

Interesse?

Neem dan contact op met Eveline Metselaar, e-mail pvkontaktvakantiehuisjes@gmail.com.

Commissie Vakantiegelegenheden:

Voorzitter / Penningmeester
Rinus van Cleeff, e-mail: rinus.van.cleeff@odnzkg.nl.

Secretaris:
Iris Georgiades, e-mail: georgiadesi@noord-holland.nl.

Beheerder Hargen:
Cor van Duijn

Verhuur huisjes:
Eveline Metselaar, e-mail: pvkontaktvakantiehuisjes@gmail.com

Eveline Metselaar

 

Uitgelicht