Toegangskaarten

PV Kontakt biedt de tickets altijd met korting aan. Genieten met een grote G dus! Hieronder vind je het actuele aanbod van diverse tickets. Klik op het evenement van je keuze voor meer informatie.

Met korting naar het theater in Haarlem

Bij de personeelsvereniging Kontakt is het mogelijk om kaarten te reserveren voor de Stadsschouwburg & Philharmonie in Haarlem. Het hele seizoen 2019-2020 is te bestellen via de website. Het programma staat online.

Het werkt als volgt:
Je vult het bestelformulier in en stuurt het uiterlijk 30 juni a.s. graag retour per mail naar y.woltjer@theater-haarlem.nl
Na het inzenden van je bestelling krijg je van Yvonne een bevestiging per mail en je dient zelf het totaalbedrag over te maken naar het rekeningnummer vermeld in de bevestiging. Na betaling worden de kaarten naar je adres gestuurd. Op het aparte bestelformulier staat duidelijk vermeld dat je lid bent van PV Kontakt, dit is van belang omdat je dan profiteert van de korting en er geen reserveringskosten in rekening worden gebracht.

Korting:

Je ontvangt per toegangsbewijs (toegangsprijs is inclusief pauzedrankje en garderobe) 20% korting met een maximum van €35 op de gehele factuur. Een ander voordeel voor je is dat er geen reserveringskosten worden verrekend. De PV Kontakt stort automatisch vóór augustus 2019 de korting op je rekening.

Let op:

Hieronder een overzicht met voorstellingen die je NIET kunt boeken. Deze voorstellingen gaan of niet via theater Haarlem in de verkoop of de kaartverkoop vindt plaats op een later moment of zijn reeds in de verkoop/uitverkocht. Deze zijn dus niet mogelijk om via het bestelformulier te worden aangevraagd. Hele programma staat online zie www.theater-haarlem.nl.

 • 12 september Theo Maassen
 • 31 okt. 1 en 2 nov. Claudia de Breij
 • 15 nov Peter Pannekoek
 • 21 en 22 mei Patrick Laureij
 • 19 sept. Kovacs
 • 28 sept Dennis van Aarsen
 • 14 okt Giovanca
 • 21 okt. Jethro Tull
 • 6 februari Nienke Plas
 • 14 februari Fred van Leer
 • 18 april Clannad
 • 27 mei  Dire Straits
 • 20 oktober Tino Martin

Met PV Kontakt naar de Stadsschouwburg Velsen

Voor de liefhebbers van theater heeft de personeelsvereniging Kontakt de mogelijkheid gecreëerd om met voorrang kaarten te reserveren voor de Stadsschouwburg Velsen. Het programma voor seizoen 2019/2020 kunt u bekijken via de site van de schouwburg Velsen www.stadsschouwburgvelsen.nl staat het volledige aanbod.

Het werkt als volgt:
U download het bestelformulier. U vult het formulier in en stuur het per mail uiterlijk dinsdag 14 mei naar Henny van Hulst.

De PV Kontakt levert de formulieren vervolgens als bulk in bij de stadsschouwburg.
Na verwerking van uw aanvraag ontvangt u vervolgens een betaallink van zijn/haar bestelling en na betaling e-tickets.

Uw voordelen:

 • Wij verwerken handmatig de bestelling in één keer en zorgen voor een optimale placering.
 • U betaalt geen administratiekosten van € 8,50 per formulier. U betaalt slechts de servicekosten per formulier van € 3,25.
 • U kunt tot 14 mei 2019 met voorrang bestellen. Dus voordat de vrije verkoop van start gaat op 18 mei.

Bestelt u na 14 mei a.s., dan zoeken we de best beschikbare plaatsen voor u en/of uw medewerkers.

Uw korting:

U krijgt namelijk per toegangsbewijs 20% korting met een maximum van € 35,-- op de gehele factuur.
Voor meer informatie: www.stadsschouwburgvelsen.nl.

De PV Kontakt stort automatisch vóór augustus 2019 de korting op uw rekening.

Met PV Kontakt naar Taqatheater De Vest in Alkmaar

Voor de liefhebbers van theater heeft de personeelsvereniging Kontakt de mogelijkheid gecreëerd om met voorrang kaarten te reserveren TAQATheater de Vest. Het programma voor seizoen 2019/2020 kunt u bekijken via de site van  www.taqatheaterdevest.nl 
Het werkt als volgt: u download het bestelformulier. U vult het formulier in en stuur het per mail uiterlijk dinsdag 7 mei naar Ceda Lablans  CLablans@taqatheaterdevest.nl
Na verwerking van uw aanvraag ontvangt u vervolgens een factuur en na betaling worden de tickets naar u verzonden.
Korting: u krijgt per toegangsbewijs (incl. pauzedrankje en garderobe) 20% korting met een maximum van € 35,- op de gehele factuur.
De PV Kontakt stort automatisch vóór augustus 2019 de korting op uw rekening.
De start van de grote kaartverkoop met alle voorstellingen is op 17 mei aanstaande. Enkele producties zijn nu al in de verkoop, deze vindt u op www.taqatheaterdevest.nl.

Met Kontakt naar de film

Meer informatie over "tickets" kun je inwinnen bij Thea Pieke, e-mail pieket@noord-holland.nl.

Uitgelicht