Zomerbarbecue PV Kontakt d.d. 28 juni 2018

(16 juli 2018)

Het is inmiddels traditie: de zomerbarbecue voor de leden van de personeelsvereniging Kontakt. Dit jaar waren ca. 70 mensen van de partij en hoewel ik niet iedereen heb gesproken, leken zij allemaal enorm te genieten van de overdaad aan lekkernijen door Slagerij Besteman uit Beverwijk.

Omdat we dit jaar ook het mooie weer besteld hadden, werd het toetjesbuffet vervangen door een lekker ijsje en/of fruitsalade. Ik heb diverse varianten de revue zien passeren: ijs met slagroom, fruit met slagroom, een hoorntje met alleen slagroom, ijs met fruit.  Kortom: er was voor elk wat wils en dat was precies onze bedoeling!

Opvallend was dit jaar dat het aantal aanmeldingen (weer) iets teruggelopen was, dat is jammer want de personeelsvereniging telt ca. 500 leden. We gaan hier natuurlijk wel iets mee doen: we gaan nadenken of er misschien iets veranderd moet worden aan deze traditie. Schroom niet om het ons te laten weten als je daar suggesties over hebt!

In verband met de nieuwe privacy-wetgeving nu even geen foto’s bij dit bericht maar vertrouw mij maar: het was zonnig, het was gezellig, het was geanimeerd en het was heerlijk!

Namens het bestuur van PV Kontakt,

Linda v.d. Nieuwendijk
 

Uitgelicht