Zomerbarbeque op 27 juni 2019

(04 juli 2019)

“You’ll better be there next year” (door Annemiek van de Weerd)

Wat was het weer een feest, op het eerste gezicht moest ik even zoeken naar de locatie want het was dit jaar op het Houtplein nabij de fiets/brommerstalling. Maar eenmaal het bedrijfsrestaurant uitgelopen hoorde ik de gezelligheid. De leuke versiering, muziek, picknick tafels en zonnige collega’s maakte deze locatie stralender dan dat hij normaliter is. Enkele feitjes: er werd dit jaar meer wijn gedronken dan bier, het zonnetje deed collega’s zin krijgen in wijn.

Zomerbarbeque

Enkele wijnglazen zijn geplukt uit de keuken van Eurest om dit ‘probleem’ op te lossen, de zelfgemaakte kruidenboter was heerlijk en de slager verkocht al pratend vooral zijn Procureur varkens vlees uit Limburg. Ik kende dit fenomeen nog niet, maar ondanks dat ik dat zei werd mijn bord behoorlijk bedekt met procureur vlees met saus. Eerlijk is eerlijk, het was heerlijk! De slager had gelijk. Onder het genot van een muziekje, gezelligheid en eten en drinken vond de BBQ plaats. Enkele notie van kritiek: het tempo van de BBQ-er mag volgend jaar iets omlaag, ik had net mijn (tweede ronde) bordje neergezet of het toetje was er al. Maar dat mag de pret niet drukken, denk dat de slager nog een party had die avond ;)
Al met al wil ik de PV ontzettend bedanken voor deze leuke avond, het was zonnig, gezellig en ik heb weer een aantal nieuwe collega’s leren kennen. Dus ik kijk zeker uit naar volgend jaar!

PS: Ik heb bij de fietsenstalling nog wel wat goede provinciale verhalen gehoord, maar die voor een volgende keer ;)

Zomerbarbeque

Uitgelicht