Bezoek Sinterklaas (5 december 2017)

Hoewel er al eerder die dag een Sint was gesignaleerd bij een sectoroverleg (uit betrouwbare bron heb ik gehoord dat Rob Tresoor daar iets mee te maken had), werd toch nog een groot deel van de aanwezige mensen met de komst van de Goedheiligman verrast.

De Sint begon met zijn drie enthousiaste pieten op de 5e verdieping en hij eindigde in de postkamer.  Zelfs in de lift of vergaderzaal  was men ‘niet veilig’.
Henny van Hulst en ik liepen namens de PV als stralende ceremoniemeesters (en ik tevens als fotograaf) met plezier mee op het Houtplein.  Collega’s smolten, straalden, vluchtten of doken weg. Niet anders dan kinderen dus ;-) 
Vóór het bezoek aan het Houtplein zijn in Hoofddorp ook nog de collega’s verrast en ná het Houtplein heeft de Goedheiligman nog een bezoek aan de collega’s op de Dreef gebracht.  
Dankzij de actie van Sinterklaas (of 1 van de pieten) om op zijn staf aan te geven dat hij door het bestuur van de PV Kontakt was uitgenodigd, hoeven we dat nergens meer te noemen. En als men het al over het hoofd heeft gezien: wacht maar op de selfies ;-)
Bijgaand een impressie van deze middag. Als je één of meer foto’s rechtstreeks wilt krijgen, neem dan even contact met mij op, dan stuur ik ze toe!

Foto 1

Klik op de afbeelding om alle foto's te downloaden (Zip-bestand)

Linda v.d. Nieuwendijk,
2e secretaris PV Kontakt
023 514 4140

 

Uitgelicht