Reizen

De commissie organiseert regelmatig meerdaagse reizen binnen Europa. De wintersportreizen en de diverse cultuurreizen kennen al vele edities, en even zovele enthousiaste deelnemers.

Het reisaanbod wisselt, afhankelijk van seizoen en het aanbod van dat moment.

Avontuurlijke stadsreis naar Lviv Oekraïne voorjaar 2018

Ook voor volgend jaar een reis van de PV KONTAKT. Dit keer naar het onbekende Lviv. Deze stad ligt in het westen van de Oekraïne, niet ver van de grens met Polen. De stad is behalve onder haar Oekraïense naam Lviv ook onder een groot aantal andere namen bekend: Lvov, Lwów, Lemberg, Lemberik en Léopol. Deze veelheid aan namen weerspiegelt de bewogen geschiedenis van de stad, die ooit tot één van de belangrijkste steden van Midden-Europa behoorde. De reis vindt plaats van woensdag 18 april tot en met maandag 23 april 2018 (6 overnachtingen) en wordt begeleid door Gideon Ravesteijn. Echt een reis voor gevorderden.

De reis- en verblijfkosten bedragen naar verwachting € 395 per persoon op basis van een 2-persoonskamer en € 520 op basis van een 1-persoonskamer. Leden van de PV KONTAKT krijgen een korting van € 35 pp. De definitieve prijs is bij boeking bekend.

Deelname gebeurt op eigen risico en de inschrijving op volgorde van binnenkomst. Bij minimaal 12 deelnemers gaat de reis door. Er kunnen maximaal 22 personen mee. Belangstellenden graag vóór 10 juni 2017 aanmelden bij: ravesteijng@noord-holland.nl.

Liviv

We hebben nog een leuke TIP!

Ben je van plan om naar Barcelona te gaan, dan kun je in die mooie stad een grandioze fiets- of wandeltour maken met een Nederlandse gids. Enige collega's van ons hebben een dergelijke tour al eens gemaakt en zijn er zeer enthousiast over. De uitstapjes kunnen desgewenst worden gecombineerd met een tapasmaaltijd.
Wil je informatie hoe je deze gids kunt boeken, surf dan naar zijn website:
www.barcelonatoursopmaat.nl 

Barcelona
 

Met de PV zesdaagse vliegreis naar Kroatië (Dalmatië) van vrijdag 19 t/m woensdag 24 oktober 2018

Voor de PV-leden heeft de PV Wibaut een stedentrip naar Kroatië (Dalmatië) op het programma staan vanaf vrijdag 19 t/m woensdag 24 oktober 2018 in de aanbieding.
In het programma heeft de PV een aantal leuke opties opgenomen die zeker de moeite waard zijn om veel bezienswaardigheden en de rijke historie van Kroatië (Dalmatië) te beleven.
Centraal staat een gevarieerde, gezellige en leerzame meerdaagse PV-activiteit, uitsluitend beschikbaar voor de PV leden (samen met partner/introducé).

Let op: niet alle activiteiten zijn geschikt voor mensen die slecht ter been zijn.

De inschrijving en genoemde prijzen voor de stedentrip naar Kroatië (Dalmatië) sluit op 21 april 2018 of zodra de limiet is bereikt.

De activiteit gaat door bij minimaal 30 deelnemers, er kunnen maximaal 40 deelnemers mee.

Doe je de betaling na 21 april 2018 dan bestaat de mogelijkheid dat luchtvaartmaatschappij de basis van beschikbaarheid en de vluchtprijzen daarop heeft aangepast/verhoogd.
Ook is mogelijk dat het hotel de kamerprijzen heeft aangepast. Een eventuele verhoging van de vluchtprijs en/of hotelkamerprijs is uiteraard voor rekening van de deelnemer zelf.

De contactpersoon voor de samenwerkende PV’s is Peter Schuitmaker (Waternet).
Mocht je vragen hebben mail naar peter.schuitmaker@waternet.nl


Informatie
Wil je meer informatie over de reizen van PV Kontakt? Neem dan eens contact op me Rob Faasen, e-mail fam.faasen@quicknet.nl of Gideon Ravesteijn, e-mail ravesteijng@noord-holland.nl.

 
Rob Faasen Gideon Ravesteijn
Rob Faasen Gideon Ravesteijn

 

Uitgelicht