Reizen

De commissie organiseert regelmatig meerdaagse reizen binnen Europa. De wintersportreizen en de diverse cultuurreizen kennen al vele edities, en even zovele enthousiaste deelnemers.

Het reisaanbod wisselt, afhankelijk van seizoen en het aanbod van dat moment.

We hebben nog een leuke TIP!

Ben je van plan om naar Barcelona te gaan, dan kun je in die mooie stad een grandioze fiets- of wandeltour maken met een Nederlandse gids. Enige collega's van ons hebben een dergelijke tour al eens gemaakt en zijn er zeer enthousiast over. De uitstapjes kunnen desgewenst worden gecombineerd met een tapasmaaltijd.
Wil je informatie hoe je deze gids kunt boeken, surf dan naar zijn website:
www.barcelonatoursopmaat.nl 

Barcelona
 

Met de PV Wibaut kerstshoppen Sauerland 2018 van vrijdag 14 t/m zondag 16 december 2018

De personeelsvereniging organiseert voor haar leden een driedaagse busreis naar verschillende Duitse kerstmarkten in Sauerland vanaf vrijdagochtend 14 t/m zondag 16 december 2018.

Dit jaar gaan we drie dagen en is er voldende gelegenheid de verschillende Duitse kerstmarkten in Soest, Winterberg en Dortmund te bezoeken.

Inschrijven kan via de PV WIbaur tot uiterlijk 2 november 2018.

Wintersportreis 2019 van 26 januari t/m 2 februari 2019

Voor gem. ca € 660,= 6 dagen skiën met all inclusive verzorging.

Het komende winterseizoen organiseren we in samenwerking met Sunweb weer een winter-sportreis. Na het succes van vorige jaren is als bestemming weer gekozen voor Saint Sorlin in Frankrijk.
We verblijven daar in Hotel L'Etendard. Een familiehotel met wel wat Franse gebreken, maar aan de andere kant met een erg goede recensie op Zoover zie: http://www.zoover.nl/frankrijk/rhone-alps/st-sorlin-darves/letendard/hotel.

Het skigebied heet Les Sybelle. Het gebied heeft 310 km pistes, 19 km zwart voor de echte liefhebbers, 82 km blauw voor de relaxten onder ons en verder 209 km rood. In de afgelopen jaren is daar flink in de skiliften geïnvesteerd en het zijn nu moderne super snelle liften, zie: http://www.skiresort.nl/skigebied/les-sybelles/liften/

Ook dit jaar is het weer een midweek en we vertrekken op zaterdag 26 januari 2019 en komen 2 februari 2019 terug.

Aan deze reis zit wel een kleine beperking. We hebben namelijk maximaal 19 kamers ter beschikking, dat wil zeggen 38 personen. Op een aantal kamers kunnen 3, 4 of 5 personen verblijven. In dat geval kunnen we ‘opschalen’ naar maximaal 44 deelnemers, meer gaan er niet in de bus.
De verschillende kamers hebben helaas ook verschillende prijzen. Deze variëren, afhankelijk van type en bezetting, tussen de € 636 en de € 689,=. Dit maakt de boeking voor mij iets gecompliceerder.
Er zijn slechts 11 tweepersoonskamers. De ‘enkelingen’ kunnen goedkoper in de meerper-soonskamers. Echter wanneer 2 personen op een meerpersoonskamer worden geplaatst, maakt dat de kamerprijs weer iets duurder. Maar daar krijg je dan ook iets meer ruimte voor.

Het blijft voor deze reis echter een zeer aantrekkelijke prijs en dat is dan All inclusive, met skipas, ontbijt bij aankomst, diner voor vertrek. Voor dit bedrag kun je zes dagen skiën. Wat All Inclusive inhoudt, lees je in de eerdergenoemde brochure.
Deze prijs is nog zonder allerlei persoonlijke extra's, zoals huur van ski’s ed.
Leden van de PV Kontakt krijgen € 35,= van de PV retour (deze korting geldt niet voor gezinsleden en introducés)

Vanwege het gelimiteerde aantal kamers en het beperkt aantal zitplaatsen in de bus is er plaats voor maximaal 44 deelnemers. Veel deelnemers van vorige jaren hebben zich al aan-gemeld. Wil je ook met deze reis mee, neem dan zo spoedig mogelijk contact op met Rob Faasen door een mailtje te sturen naar: fam.faasen@quicknet.nl; laat me dat dan ook weten met hoeveel personen je denkt mee te willen gaan.

Je hoort dan zo spoedig mogelijk van me en als er nog plaats is, dan stuur ik je tevens een inschrijfformulier toe voor de definitieve inschrijving.

Raften in Albanië van 5 t/m 8 april 2019

Tijdens deze reis ga je misschien wel het onbekendste land van Europa ontdekken. We bezoeken Tirana, de hoofdstad van Albanië, Durrës de grootste havenstad van Albanië, de historische stad Berat dat staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO, we raften langs watervallen en ongerepte natuur, een prachtige combinatie tussen avontuur en ontspanning.

De kosten voor de leden van de PV worden geschat op € 350,- p.p. (inclusief ontbijt, lunch en diner), exclusief vlucht. Vlucht zelf boeken bij Transavia. Nu slechts € 84,- retour. De groep bestaat uit maximaal 12 personen.
Inschrijven

Informatie
Wil je meer informatie over de reizen van PV Kontakt? Neem dan eens contact op me Rob Faasen, e-mail fam.faasen@quicknet.nl of Gideon Ravesteijn, e-mail ravesteijng@noord-holland.nl.

 
Rob Faasen Gideon Ravesteijn
Rob Faasen Gideon Ravesteijn

 

Uitgelicht