Wandeltochten

Wandelen doen we allemaal. Meestal doen we het doelbewust, als middel om van A naar B te komen. Wandelen kan echter een enorme ontspannende en sportieve bezigheid zijn!

Thuringen

Winterwandeling

Op zondag 21 januari 2018 kun je een leuke wandeling van ongeveer 17 km maken met diverse stops in en rond recreatiegebied Spaarnwoude.
De wandeling wordt georganiseerd door Sportschool Gym de Benjamin in Halfweg.
Het programma duurt van 09:30 tot 16:00 uur. Onderweg krijg je een lunch en snacks.

De wandeltocht begint bij:
Villa Westend
Westlaan 41
1991 AL Velserbroek
Navigatieadres: Vergierdeweg 275, Haarlem (vanaf hier borden volgen Villa Westend).

Leden van Kontakt kunnen met korting deelnemen. Zij betalen € 15,50 per persoon. Ook niet-leden kunnen meedoen. Zij kunnen de deelnamekaarten kopen voor €19,50 per persoon.
Bij deze prijzen zijn de lunch en snacks inbegrepen.
Je kunt de kaarten bestellen door uiterlijk vrijdag 12 januari 2018 een e-mail te sturen aan Rob van de Pieterman, e-mail rvdpieterman@hotmail.com.
Vermeld in die e-mail het aantal kaarten dat je wilt bestellen voor leden en/of voor niet-leden. Noem in die e-mail ook je woonadres en laat weten welke dagen je in week 3 op kantoor bent.
Maak tegelijkertijd het verschuldigde bedrag over op rekeningnummer NL83 ABNA 0893 0677 84 ten name van PV Kontakt te Haarlem o.v.v. “winterwandeling – eigen naam”.

Rob van de Pieterman neemt begin week 3 contact met je op om te vernemen of hij de kaarten bij je op kantoor kan bezorgen of naar je woonadres moet sturen.

Winterwandeling

 

Uitgelicht