Creatieve workshops

Onder de vlag van PV Kontakt kunnen diverse creatieve workshops worden georganiseerd. Te denken valt aan schilderen, mozaïek, kerst- en/of paasstukje, sieraden, scrapbooking, enz.

Als je hierover ideeën hebt of wil iets wilt organiseren, laat dat dan weten aan Rob van de Pieterman, e-mail rvdpieterman@hotmail.com.

Woensdagavond 6 juni: workshop Dikke Dames Feestje schilderen

Op woensdag 6 juni hebben leden van de PV Kontakt met introducées én enkele leden van de samenwerkende PV’s  hun creativiteit kunnen botvieren op de workshop Dikke Dames Feest schilderen. Gastvrouw en docente was Hannie van Rijn van Populusart in Beverwijk. De groep varieerde van ‘complete creatieve kneuzen’ (ondergetekende)  tot gevorderden.  Na een korte instructie met o.a. schaduwtips zijn alle dames enthousiast aan de slag gegaan met aan het eind van de avond 12 stralende eigenaressen van heel gevarieerde Dikke Dames schilderijen tot gevolg.  Dankzij de muziek uit de jaren ’60,  een traktatie bij de koffie van de PV Kontakt en later op de avond een glaasje wijn of fris, was het feest compleet. 

De Dikke Dames schijnen inmiddels allemaal een ereplaatsje te hebben gevonden maar die plek verdienen de deelnemers wat mij betreft ook!

Linda v.d. Nieuwendijk
 

Dikke dames schilderen

Dikke dames schilderen

Dikke dames schilderen

Dikke dames schilderen

Dikke dames schilderen

 

Uitgelicht