Workshop popart portret of Big lady's schilderen

Zet dit in mijn agenda

Gezellig je creatieve lusten botvieren op een heus schildersdoek wat je zelfs die avond gelijk mee naar huis mag nemen.

Datum
woensdag 12 juni, 2019 van 19:00 tot 22:30
Locatie
Beverwijk

Onder de bezielende en professionele leiding van Hannie van Rijn (geen familie van) van Populusart in Beverwijk maak je ‘met een beetje hulp van Hannie’ je eigen Popart portret of (sportieve) Big Lady.
Leden van PV Kontakt krijgen 20% korting op de deelnamekosten (introducées zijn van harte welkom).

Voor beide workshops is schilderervaring niet nodig, ook al is het voor jou de eerste keer dat je een penseel in de hand hebt. Je gaat aan de slag met een al voorgetekend doek van 40 bij 40 cm.

Ontvangst met lekkers om 19 uur, einde ca. 22.30 uur.  Adres is Populierenlaan 39 A in Beverwijk (parkeergelegenheid aanwezig).

Wat kun je verwachten:

Popart portret: je levert een foto met de afbeelding die je in Popart stijl wilt gaan schilderen. Hannie zorgt er daarna voor dat de afbeelding op doek getekend is zodat je direct aan de slag kan tijdens de workshop!

Popart

Big Lady’s schilderen: die avond kies je je leukste big lady en je maakt er met je eigen kleuren (en mallen om het nóg leuker en persoonlijker te maken) jouw schilderij van!  Er wordt gewerkt met eerste kwaliteit materialen en je gaat gegarandeerd met een fantastisch leuk schilderij naar huis.  Kijk gerust op de website bij “terugblik eerdere activiteiten” naar het schilderen van vorig jaar, dat werd een onvergetelijke avond!

PV leden betalen voor het maken van het  Popart portret 40 euro (49,95 voor niet-leden) en voor het Big Lady’s schilderij 34 euro (42,95 voor niet-leden).  
Maximaal aantal personen: 12

Aanmelden kan bij nieuwendijkl@noord-holland.nl (sluitingsdatum voor aanmelden is 11 april 2019)

 

Uitgelicht