Met PV Kontakt naar Leuven

Zet dit in mijn agenda

Het volgende ééndaagse reisje met PV Kontakt zit er al weer aan te komen. Op zaterdag 18 mei gaan we naar het mooie Leuven in België. Leuven ligt tussen Antwerpen en Brussel in, en is slechts 2,5 uur rijden vanaf Haarlem.

Datum
zaterdag 18 mei, 2019 van 08:00 tot 23:00
Locatie
Leuven

De middelgrote stad, met als bijnaam “Bierhoofdstad” beschikt over een prachtige historische binnenstad, musea, parken, winkels, bierbrouwerijen, kroegjes en vele restaurantjes.
Op zaterdag 18 mei aanstaande vertrekt de bus om 08.00 uur vanaf de parkeerplaats bij de schaatsbaan in Haarlem (IJsbaanlaan 2: je kunt daar gratis parkeren) richting Leuven. De bus komt rond half elf aan in het centrum van Leuven, waar je de rest van de dag vrij kunt besteden. In de avond vertrekken we om 21.00 uur weer richting Haarlem, zodat er voldoende tijd is om al het moois dat Leuven te bieden heeft te ontdekken en ’s avonds nog lekker ergens te kunnen eten of een terrasje te pakken.

Nog niet overtuigd? Hieronder enkele links naar diverse websites, zodat je goede indruk kunt krijgen van deze mooie stad.

https://www.steden.net/belgie/leuven/
https://www.myfootprints.nl/citytrip/5-x-doen-in-leuven/
https://www.worldwife.nl/leuven-10-tips-van-een-local/
https://www.visitleuven.be/nl/iluvleuven-ticket
https://www.tripadvisor.nl/Restaurants-g188669-zfp3-Leuven_Flemish_Brabant_Province.html
https://bierliefde.nl/leuven/

Het aantal plaatsen in de bus is weer beperkt en vol=vol; dus wacht niet te lang, en meld je via dit formulier aan voor de speciale prijs van € 18,50 voor leden en € 23,00 voor niet-leden.

Nog geen lid, maar wil je ook graag van de speciale korting profiteren? Word dan nu lid van de personeelsvereniging en profiteer voor slechts €1,50 per maand van alle leuke activiteiten, kortingen op theater, saunabonnen, bioscoopkaartjes, reisjes etc. etc.( lidmaatschap alleen mogelijk voor personeelsleden van de provincie Noord-Holland).

Uitgelicht