Met Kontakt naar de film

Na de zeer geslaagde acties in voorgaande jaren, waarbij je tegen een gereduceerd tarief naar de film in een van de Pathé bioscopen kon, herhaalt de PV deze actie dit jaar nog eens.

Dit houdt in dat je als lid van de PV Kontakt in 2018 eenmalig voordelig Pathé Film Vouchers kunt bestellen voor € 6,50 per stuk (met een maximum van 4 kaarten). Deze prijs geldt alleen voor leden van de PV Kontakt.
Niet-leden kunnen de vouchers bestellen voor € 8,00 per stuk.
Als je als lid dit jaar al gebruik hebt gemaakt van deze actie, dan bestaat de mogelijkheid meerdere kaarten te bestellen, maar dan geldt daarvoor het tarief van € 8,00 per stuk.

De Pathé Film Vouchers kunnen bij alle Pathé bioscopen in Nederland worden ingeleverd op iedere dag van de week voor elke gewenste film, met uitzondering van 3D-films waarvoor een toeslag van € 2,50 geldt. De vouchers zijn geldig tot en met 31 december 2018.

De kaarten kun je bestellen door bijgevoegd bestelformulier volledig ingevuld te versturen (uitsluitend per e-mail) naar Thea Pieke, e-mail pieket@noord-holland.nl.

LET OP! De prijs van € 6,50 geldt alleen voor leden van de PV Kontakt. Ben je nog geen lid dan kun je altijd lid worden. Download hier het aanmeldingsformulier.

Filmvouchers Pathe

Uitgelicht