PV Kontakt

Welkom op de site van de personeelsvereniging: hier houden we je op de hoogte van onze acties en activiteiten en daarom wordt deze website regelmatig aangepast. Blijf ons dus volgen!

Activiteiten agenda

November:
Vrijdag 16: Schaatstraining

Donderdag 22: Kookcursus + Diner 'Pasta, ravioli, cannelloni en hun sauzen

December:
Zondag 2: Sinterklaasfeest

Woensdag 12: Cruise Amsterdam Light Festival

Donderdag 13: Workshop patisserie

Vrijdag 14 t/m zondag 16: Met de PV Wibaut Kerstshoppen 2018 Sauerland

Vrijdag 28: Met de samenwerkende PV's naar Cats

2019:

Januari
Zaterdag 5: Met de samenwerkende PV's naar André Rieu in de Ziggo Dome in Amsterdam

Zaterdag 26 januari t/m zaterdag 2 februari: Wintersportreis 2019

Wil je lid worden van Kontakt. Klik dan hier om het aanmeldingsformulier in te vullen.
 

Uitgelicht

Archief

Als je een of meer van deze stukken wilt inzien, stuur dan een e-mail naar de secretaris, Linda van den Nieuwendijk, e-mail info@pv-kontakt.nl. Zij zal het gevraagde dan, indien mogelijk digitaal, aan je toezenden.

Het archief van de PV omvat de nodige documenten, zoals:

  • Statuten
  • Huishoudelijk reglement
  • Organogram bestuur
  • Aftredingsrooster bestuur
  • Notulen algemene ledenvergadering
  • Brochure vakantiegelegenheden
  • En nog meer

 

Goed doel

Elk jaar doet PV Kontakt een donatie aan een goed doel.

In 2018 is gekozen voor dit project:

Jantine van Rossum is een vrouw van 62 jaar die is geboren met een schisis ofwel een hazenlip. Het grootste deel van haar leven, en ook nu nog, heeft zij last van haar handicap ondervonden. Niet alleen lichamelijk, maar vooral ook psychisch.

In de loop van de tijd besefte ze steeds meer dat er wel veel werd gedaan aan het lichamelijke aspect van de handicap, maar dat er nauwelijks of geen aandacht was voor de geestelijke gevolgen, zoals pesterijen, onzekerheid, bang om lelijk gevonden te worden, enz. Ook op bijeenkomsten van patiënten gaven artsen uitgebreid uitleg over de operaties e.d., maar verder niet.

Mede daardoor heeft ze een, voor haar doen, grote stap genomen en is ze bezig met het schrijven van een boek over haar leven en de ervaringen met haar handicap.
De bedoeling ervan is dat het niet alleen een manier is om haar emoties onder woorden te brengen, maar vooral ook hulp te bieden aan lotgenoten.

Ze geeft het boek in eigen beheer uit omdat de uitgeverijen er niet veel in zien om het in een relatief kleine oplage op de markt te brengen. Ze wil het boek voor een niet te hoge prijs aanbieden. Als het boek begin 2019 klaar is, houdt ze een boekpresentatie waarvoor ze o.a. lotgenoten wil uitnodigen.
 
Het bestuur van Kontakt heeft besloten haar bijzondere project als een goed doel te beschouwen en hieraan namens de PV € 300,00 bij te dragen.

Terugblik