7 juni: activiteit Mud Masters Haarlemmermeer

Hou je van fysieke uitdagingen? Ben je niet vies van een beetje modder? En vind je het leuk om samen met je collega’s een hindernisbaan te lopen? Dan is dit je kans! Via de PV Kontakt geven we namelijk korting voor de Mud Masters op vrijdag 7 juni. Dus geef je snel op en leer je collega’s nog beter kennen als je samen door de modder kruipt.

Wat is Mud Masters?

Mud Masters is een hindernisparcours waarbij je samen met andere deelnemers door de modder kruipt en je elkaar moet helpen om obstakels te overkomen. Het is dan ook geen race waar de tijd wordt bijgehouden, maar een fysieke en mentale uitdaging waarbij teamwork centraal staat. 

Het is daarom een ontzettend leuke manier om je collega’s beter te leren kennen en het teamverband op een sportieve wijze te versterken. En om mee te doen hoef je echt niet in topvorm te zijn of dezelfde conditie te hebben als je collega’s. Je hebt namelijk zelf de keuze om een obstakel over te slaan of om het parcours lopend af te leggen. Het parcours is dan ook een uitdaging op jouw eigen niveau. 

Het is alleen wel belangrijk dat je een basisconditie hebt en van fysieke uitdagingen houdt. En niet vies bent van een beetje modder natuurlijk.

Meer informatie:

Waar:
Haarlemmermeer, Stelling 1, 2141 SB Vijfhuizen

Wanneer:
Vrijdag 7 juni 2024

Tijd:
14.30 uur

Afstand:
6 km (ongeveer 1,5 uur) of 12 km (ongeveer 2,5 uur)

Kosten

Een ticket kost 72,25 euro* voor de 6 km en 78,25 euro* voor de 12 km (incl. servicekosten). Leden krijgen een korting van 25 euro op een ticket. 
*Bij de ticketprijs zit inbegrepen: Finishshirt, persoonlijke foto’s, drankje bij de finish, water en fruit op het parcours en omkleedruimtes en garderobe
Exclusief parkeerticket (10 euro).

Meld je aan voor deze leuke Challenge. Wacht niet te lang, want vol = vol!
Weet je niet zeker voor welke afstand je wil inschrijven? Dan raden we je aan om je voor de 12 km in te schrijven want je mag altijd eerder stoppen. Het is geen race, maar een uitdaging.

Meer informatie

Wil je meer weten over de Mud Masters kijk dan hier de aftermovie van vorig jaar of lees de tips voor iedereen die de eerste keer loopt.

En mocht je zelf niet lopen, kom dan gezellig langs om je collega’s aan te moedigen als ze van een 10 meter hoge glijbaan naar beneden vliegen.

Voor vragen kan je contact opnemen met Vincent de Haan, e-mail vincent.de.haan@noord-holland.nl of op telefoonnummer 06-31 68 80 40.

Mudmasters